Jullie droombruiloft op Curaçao

Een droom die uitkomt: trouwen op een tropisch eiland met al je dierbaren om je heen. Sounds perfect, right? Doordat ik er heb gewoond en gewerkt, weet ik hoe trouwen op Curaçao eraan toegaat én ken ik alle hotspots van het eiland. Kiezen jullie ervoor om te trouwen op de pier van Karakter of gaan jullie liever voor een intieme locatie? Ik neem jullie mee naar de mooiste plekjes!

Een intieme strandbruiloft op Curaçao

voeten in het zand, cocktail in je hand.

Als weddingplanner vind ik het belangrijk dat ieder detail op jullie bruiloft jullie liefdesverhaal laat zien. Wat trekt jullie naar Curaçao? Hebben jullie elkaar hier ontmoet? Of komen jullie hier al jaren en voelt het als thuiskomen? Waarom willen jullie de liefde vastleggen op dit prachtige eiland? Dat intieme verhaal vertaal ik naar een onvergetelijke strandbruiloft.

Sylvana Blom - Wedding Expert strandbruiloften

Meet the wedding expert

Mijn naam is Sylvana en ik ben jullie tropische weddingplanner! Creatief, enthousiast en wil altijd alles tot in de puntjes hebben geregeld. Doordat Curaçao een tijdlang mijn home town was, ken ik alle ins en outs van het eiland. Ik sta voor persoonlijkheid, eigenheid & creativiteit en dat betekent: niks is te gek! Bij mij staan jullie volledig centraal.

‘’

Kind words with love

Sylvana is ontzettend proactief en behulpzaam, ze heeft ons vanaf het eerste moment geholpen, zodat wij zorgeloos hebben kunnen genieten van onze dag! Fijne manier van communiceren, enthousiast en denkt goed mee. Aanrader!

S & A

Bruidspaar S&A

Trouwen op Curaçao: zo werkt het!

Vanuit Nederland richt ik mij volledig op het voorbereiden van jullie perfecte strandbruiloft. Met mijn vele contacten op Curaçao en jarenlange ervaring krijg ik dingen snel voor elkaar. Hierdoor hebben jullie maar één aanspreekpunt, wel zo fijn. Zo ga ik te werk:

1.

Kennismaking

Wie zijn jullie en hoe ziet jullie liefdesverhaal eruit? Jullie maken elk een moodboard, waarop jullie verhaal en lievelingsbruiloft terugkomen. Zo krijg ik een mooi en persoonlijk beeld van wie jullie als stel zijn en welke wensen jullie hebben.

2.

Brainstormen

We bespreken het budget, ik bewaak het budget voor jullie vanuit een duidelijk overzicht, hebben het over locaties en bekijken deze samen. Doordat ik woon in Nederland, maar mijn contacten heb in Curaçao kan ik snel schakelen.

3.

Plan van aanpak

We maken samen een plan van aanpak vanaf begin tot eind zodat geen detail over het hoofd wordt gezien!

4.

Papieren

Voordat jullie gaan trouwen op Curaçao moeten er een aantal zaken goed in orde zijn! Ik zorg ervoor dat jullie de juiste papieren invullen en bij mij aanleveren zodat deze op tijd zijn ingediend voor jullie het eiland betreden.

5.

Draaiboek

We bereiden alle activiteiten voor en zorgen voor één goed en duidelijk overzicht. Alles gaat in goed overleg daarom hebben jullie altijd binnen 24 uur een reactie van mij. Een groepsapp voor snelle contactmomenten? Prima!

6.

The big day!

Het is tijd om te genieten en jullie liefde aan elkaar te verklaren! Laat de rest maar aan mij over!

Communication is key! Niet alleen in jullie relatie, maar ook tijdens het plannen van jullie lievelingsbruiloft. Ik ben de snelle schakel tussen jullie en alle leveranciers en regel de bruiloft tot in de puntjes. Maar daarvoor is het belangrijk dat onze communicatie goed en strak verloopt. Want we hebben nou eenmaal te maken met tijdsverschil en een andere cultuur.
Tarieven weddingplanner: v.a. 4.999 euro *

*Iedere bruiloft is op maat gemaakt, deze prijs is dus enkel een indicatie.
** Excl. vluchten en accommodatie voor mij op Curaçao.

Zijn er specifieke wensen of aanpassingen? Of hebben jullie al het een en ander geregeld? Weet dat jullie alsnog bij mij terecht kunnen. Neem gerust contact op en ik kijk graag mee welk tarief aansluit bij jullie wensen!

‘’

Kind words with love

Met Sylvana heb je een topper. Alle zaken waarvoor je geen tijd hebt om te regelen of waar je niet aan denkt (en dus stress oplevert) regelt Sylvana! Het is super fijn een rustige begeleider te hebben die alles van A tot Z voor je regelt en werkt met een digitaal overzicht waar constant updates op staan en jou achter de broek aanzit, zodat alles op tijd is geregeld. Sylvana heeft ook een groot netwerk van allerlei trouwleveranciers en daarmee versnel je samen ook het maken van de planning en de uitvoering. Sylvana is in staat de persoonlijke verbinding met je te hebben, rust te geven in je “trouwproces” en vertrouwen uit te stralen. Onze trouwdag was geweldig. We waren beiden relaxed en hebben geen enkel moment een onderbreking gevoeld of gehad. Alles ging als in een film, geruisloos en perfect. Bij de ontvangst en receptie, de ceremonie, het diner en ook het feest. Onze gasten ontbrak het aan niets.

A & P

Bruidspaar A & P

Ik help met alle praktische zaken voor een droombruiloft op Curaçao

zodat jullie zorgeloos kunnen genieten!

Het is bijna zover: jullie lievelingsbruiloft wordt werkelijkheid. Maar voordat het zover is, moeten een aantal zaken in orde zijn. En dat begint met een goede voorbereiding. Als weddingplanner zorg ik ervoor dat jullie nergens aan hoeven te denken en met de juiste papieren het eiland betreden.

Sylvana Blom met confetti

Just say yes!

Zijn jullie er klaar voor om jullie lievelingsbruiloft te realiseren? Neem contact op, ik kijk ernaar uit om jullie dromen werkelijkheid te maken!

Toch nog vragen?

Ask me anything!

Dit veld niet verwijderen.

Naast de vluchten en het verblijf van je gasten moet ook het papierwerk in orde zijn. Daarom is het belangrijk dat jullie op tijd beginnen met de voorbereiding. Zorgen dat jullie niks over het hoofd zien en zorgeloos deze liefdesreis maken? Als weddingplanner help ik jullie graag verder!
Dat is zeker mogelijk, maar wel op een iets andere manier dan in Nederland. Jullie hebben zelf alle benodigde contacten op het eiland en huren mij alleen in voor de dag zelf of voor begeleiding tijdens het traject.
Zeker! Als Nederlander kun je trouwen op Curaçao. Het is niet nodig de trouwakte te legaliseren, omdat Curaçao onderdeel uitmaakt van het Koninkrijk der Nederlanden. Wel zijn er een aantal andere belangrijke zaken waar je rekening mee moet houden.

Staat jullie vraag er niet tussen of twijfelen jullie nog ergens over? Vul het bovenstaande formulier in, ik help jullie graag!