Een intieme (strand)bruiloft

gewoon in eigen land 

Willen jullie graag een bruiloft in tropische sferen, maar wil je niet te ver reizen? I’m your woman! Met mijn creativiteit zorg ik ervoor dat ik Curaçao naar Nederland haal. Zonder dat jullie er ook maar iets voor hoeven te regelen. Ik ben jullie weddingplanner, ceremoniemeester en coach in één! Gespecialiseerd in strandbruiloften, maar met mijn creatieve kijk kan ik die tropische vibes overal tevoorschijn halen.

Een intieme bruiloft met Bloom Bini

Het wordt niet veel persoonlijker of intiemer dan je eigen bruiloft. Laat me meereizen in jullie verhaal en jullie wensen tot in detail visualiseren. Van de geur in het boeket tot aan een prachtig filmshot van persoonlijke momenten: overal komt jullie liefdesverhaal terug. Wat denken jullie ervan?

Je strandbruiloft, maar dan niet op het strand

Bij mij kunnen jullie zelfs trouwen zonder zand tussen de tenen. Klinkt ook wel fijn, toch? Willen jullie bijvoorbeeld in de winter trouwen of op een hele toffe locatie wat niet is gelegen aan het strand, maar toch die tropische sferen creëren? Laat de locatie en decoratie maar aan mij over: ik creëer binnen no-time een perfecte setting.

Sylvana Blom - Wedding Expert strandbruiloften

Meet the wedding expert

Tijdens deze intieme reis kom ik heel veel over jullie te weten, dus jullie zijn vast ook benieuwd naar mij. Ik ben Sylvana, groot liefhebber van strandbruiloften (die ik trouwens ook organiseer op Curaçao). Creatief, enthousiast en alles tot in de puntjes geregeld.

Benieuwd wat ik voor jullie kan betekenen?

Zo kunnen we samenwerken!

Weddingplanner

Ontzorgd van A tot Z

Als weddingplanner heb ik korte lijntjes met trouwleveranciers, beheer ik het trouwbudget en maak ik het draaiboek. Ik doe al het regelwerk: jullie hoeven alleen je wensen uit te spreken. Zie me als een vriendin, die jullie bijstaat tijdens het realiseren van jullie liefdesverhaal.

Ceremoniemeester

Regisseur van jullie bruiloft

Als ceremoniemeester ben ik jullie rechterhand en assisteer ik jullie op deze onvergetelijke dag. Zie me maar gewoon als jullie vriendin voor één dag.

Van A tot Z ontzorgd: weddingplanner

samen vertellen we jullie liefdesverhaal

De organisatie van een bruiloft vergt een hoop regelwerk. De kleinste details kunnen de grootste verschillen maken. Daarom stap ik graag in jullie liefdesverhaal en zorg ik ervoor dat deze onvergetelijke dag tot in de puntjes is geregeld. Zo ga ik te werk:

1.

Kennismaking

Wie zijn jullie en hoe ziet jullie liefdesverhaal eruit? Jullie maken elk een moodboard, waarop jullie verhaal en lievelingsbruiloft terugkomen. Zo krijg ik een mooi en persoonlijk beeld van wie jullie als stel zijn en welke wensen jullie hebben.

2.

Brainstormen

Op basis van al jullie ideeën en wensen gaan wij brainstormen om een passend thema te creëren en stel ik locaties voor die hier volledig op aansluiten en die wij samen gaan bezoeken. Alles om jullie verhaal te vertalen naar jullie lievelingsbruiloft!

3.

Plan van aanpak

We maken samen een plan van aanpak vanaf begin tot eind zodat geen detail over het hoofd wordt gezien.

4.

Bugdgetbewaking & leveranciers

We bespreken jullie budget en ik bewaak deze vanuit een duidelijk overzicht. Ik doe voorstellen van de fijnste leveranciers die ik in mijn netwerk heb zitten, onderhoudt het contact met alle leveranciers en ik check de gemaakte afspraken.

5.

Draaiboek

We bereiden alle activiteiten voor en zorgen voor één goed en gedetailleerd overzicht. Alles gaat in goed overleg en daarom hebben jullie altijd binnen 24 uur een reactie van mij. Een groepsapp voor snelle contactmomenten? Prima!

6.

The big day!

Het is tijd om te genieten en jullie liefde aan elkaar te verklaren! Laat de rest maar aan mij over!

Tarieven vanaf 3.850 euro*

*Iedere bruiloft is op maat, deze prijs is enkel een indicatie.

Zijn er specifieke wensen of aanpassingen? Of hebben jullie al het een en ander geregeld? Weet dat jullie alsnog bij mij terecht kunnen. Neem gerust contact op en ik kijk graag mee welk tarief aansluit bij jullie wensen!

‘’

Kind words with love

Lieve Sylvana, eindelijk was het zover, onze bruiloft! Ook jij had hier helemaal naar toegeleefd. 😉 Dank je wel voor het meehelpen om onze droomdag te realiseren. Mede dankzij jou hebben we er zo relaxed naar toegeleefd en hebben we intens kunnen genieten van ons huwelijksweekend! Je bent een kanjer!

A & T

Bruidspaar T&A

Ceremoniemeester

jullie vriendin voor 1 dag

Als ceremoniemeester ben ik de regisseur van jullie bruiloft. Ik ben onzichtbaar, zichtbaar en maak van jullie dag een onvergetelijke dag. Van de gasten welkom heten tot aan het contact met leveranciers: I got you! Als ceremoniemeester kan ik jullie ook in het voortraject van jullie bruiloft ondersteunen. Zo gaat dat in zijn werk:
1. Drie maanden voor jullie lievelingsbruiloft start ons contact
2. Ik neem contact op met alle leveranciers om de afspraken door te nemen
3. Ik stel een ceremoniemeester brief op. Hierin kunnen jullie gasten alle belangrijke extra informatie lezen die van toepassing is rondom jullie lievelingsbruiloft.
4. Ik bekijk jullie draaiboek en pas deze verder aan. Of indien gewenst maak ik op basis van al jullie informatie het draaiboek

Waarom een ceremoniemeester inhuren een goed idee is?

Tarieven vanaf 1.600 euro*
Bruidspaar M&T
‘’

Kind words with love

Het was ontzettend fijn om samen met Sylvana te werken! Ze nam een deel van onze zorgen weg. Zowel voor de bruiloft als op de dag zelf. Hierdoor hebben wij op onze dag optimaal kunnen genieten!

M & D

Liever zelf de touwtjes in handen, met een beetje hulp?

Zet mij in als trouwcoach

Hebben jullie zelf graag de touwtjes in handen, maar kunnen jullie af en toe wel een beetje hulp gebruiken? Als trouwcoach help ik bij alle voorbereidingen van jullie bruiloft. Ik geef advies, denk mee en doe er alles aan om ervoor te zorgen dat overal aan is gedacht.

Zo bereiden we samen het draaiboek voor, geef ik advies in leveranciers en bied ik praktische tips voor de indeling van jullie dag. Dit zijn maar enkele voorbeelden, want tijdens jullie reis ben ik bereikbaar voor alle vragen en laat ik mijn ervaring spreken.

Als trouwcoach bied ik jullie 12 contactmomenten in een jaar, van 80 euro per contactmoment (960 euro in totaal) aan. Zo zijn er genoeg momenten om jullie bruiloft tot een droombruiloft te maken. Hebben jullie zelf al het een en ander op een rijtje? Dan maken we gewoon een coachsessie op maat, geen probleem!

Sylvana Blom met confetti

Just say yes!

Zijn jullie er klaar voor om jullie lievelingsbruiloft te realiseren? Neem contact op, ik kijk ernaar uit om jullie dromen werkelijkheid te maken!

Toch nog vragen?

Ask me anything!

Dit veld niet verwijderen.

Gastenlijst, trouwdatum, locatie, muziek: er komt veel kijken bij een bruiloft. Het is daarom belangrijk dat jullie op tijd beginnen met het organiseren van deze onvergetelijke dag. Willen jullie nergens naar omkijken? En vooral genieten van deze periode? Dan is een weddingplanner precies wat je zoekt.
Een weddingplanner zorgt ervoor dat jullie bruiloft tot in de puntjes wordt verzorgd. Een bruiloft is een once in a lifetime experience. En dat kan veel stress opleveren want: het moet onvergetelijk zijn. Een weddingplanner zorgt ervoor dat de kleinste details het grootste verschil maken. Daarnaast neemt een weddingplanner ook een hoop kennis en ervaring met zich mee. En in de tijd dat de weddingplanner alles regelt, hebben jullie meer tijd voor elkaar!

Een weddingplanner denkt mee, bewaakt het budget, maakt een gedetailleerd draaiboek, geeft advies en zorgt dat alles rondom jullie bruiloft is voorbereid. De weddingplanner is dan ook de directe contactpersoon voor de locatie, de leveranciers en natuurlijk jullie gasten.

De kosten van een weddingplanner zijn afhankelijk van jullie droombruiloft. Je kunt denken aan een tarief vanaf 3.850 euro. Maar de exacte prijs verschilt per bruiloft aangezien iedere bruiloft op maat is, deze prijs is dus enkel een indicatie.

Staat jullie vraag er niet tussen of twijfelen jullie nog ergens over? Vul het bovenstaande formulier in, ik help jullie graag!