Sylvana Blom - Wedding Expert strandbruiloften

Hi, ik ben Sylvana

wedding expert en groot fan van het strand!

In 2019 besloot ik mijn droom te verwezenlijken: mijn eigen bedrijf als wedding expert. Daarbij denk ik niet vanuit tradities, maar zorg ik dat elk detail iets vertelt over jullie. Als ik op de grote dag zie dat alles perfect samenkomt en ik jullie zie genieten, kan ook mijn dag niet meer stuk.

‘’ Mijn geluk kon niet meer op ‘’

Het begon allemaal in 2012, toen ik voor mijn studie Event Management voor het eerst stage liep op Curaçao. Ik koos voor dit tropische eiland vanwege de taal, het intieme eilandgevoel en de garantie op lekker weer. Mijn passie voor strandbruiloften werd tijdens deze stage nog meer versterkt. Parelwitte stranden, een azuurblauwe zee en de liefde tussen twee mensen. Mijn geluk kon niet meer op!

In 2017 zette ik mijn avontuur op Curaçao voort. Na een jaar wonen en werken op dit prachtige eiland wist ik het zeker: mijn passie & werk ligt in het organiseren van (strand)bruiloften. Dat gevoel kwam helemaal tot leven toen ik gasten mocht helpen met het plannen van hun huwelijksaanzoek.

And so the adventure begins! Ik sta voor persoonlijkheid, eigenheid & creativiteit en dat betekent: niks is te gek! Bij mij staan jullie volledig centraal. Ik werk voor, door, en bovenal mét jullie. Wat is daarop jullie antwoord? Doen we binnenkort een drankje om kennis te maken?

Strandbruiloft in Nederland

Ik sla een brug tussen Nederland en Curaçao

Als weddingplanner en voormalig inwoner van Curaçao ben ik de schakel in de organisatie van jullie lievelingsbruiloft. Ik ken alle ins en outs van het eiland, maar ik woon wel gewoon in Nederland. Zo hoeven jullie voor onze contactmomenten niet steeds op- en neer te vliegen, wel zo fijn.
Pontjesbrug Willemstad, Curaçao
Sylvana Blom met confetti

Ben ik nog iets vergeten?

Mijn aanpak is altijd persoonlijk, eerlijk, enthousiast en met een grote betrokkenheid. Ik vraag jullie het hemd van het lijf, dus je mag ook best wat van mij weten! Ik hoop jullie tijdelijke vriendin te mogen worden. Eentje die houd van salsadansen, op een goed feestje of met blote voeten in het zand. En van zuurkoolstamppot. Zowel in de winter áls in de zomer. Zon, zee en strand maken mij intens gelukkig. Dat maakt me de ideale match voor jullie strandbruiloft.

Wil je het eerst nog van anderen horen?

Wat zeggen jullie ervan.

Samen jullie liefdesverhaal vertellen?

Trouwen in Nederland

Zijn jullie er klaar voor om jullie liefdesverhaal vast te leggen? Ik stap in op jullie reis, leer jullie kennen en leef met jullie mee naar het grote moment. Zie me als een tijdelijke vriendin. Laat je bezwaren varen en durf jullie gekste dromen uit te spreken, dan zorgen we samen voor een onvergetelijke lievelingsbruiloft.

Trouwen op Curaçao

Willen jullie een echte tropische, strandbruiloft? Om officieel te trouwen op Curaçao is het belangrijk vooraf een aantal zaken te regelen. Maar geen zorgen, dat doe ik! Zo hoeven jullie alleen nog maar over je geloftes na te denken.