Sylvana Blom met confetti

Contact

Neem contact op

Hebben jullie ergens vragen over? Stuur me een bericht, ik help jullie graag!

Eerst even kijken of het antwoord op jullie vraag hier staat?

Dit veld niet verwijderen.

Een weddingplanner zorgt ervoor dat jullie bruiloft tot in de puntjes wordt verzorgd. Een bruiloft is een once in a lifetime experience. En dat kan veel stress opleveren want: het moet onvergetelijk zijn. Een weddingplanner zorgt ervoor dat de kleinste details het grootste verschil maken. Daarnaast neemt een weddingplanner ook een hoop kennis en ervaring met zich mee. En in de tijd dat de weddingplanner alles regelt, hebben jullie meer tijd voor elkaar!
Naast de vluchten en het verblijf van je gasten moet ook het papierwerk in orde zijn. Daarom is het belangrijk dat jullie op tijd beginnen met de voorbereiding. Zorgen dat jullie niks over het hoofd zien en zorgeloos deze liefdesreis maken? Als weddingplanner help ik jullie graag verder!
Zeker! Als Nederlander kun je trouwen op Curaçao. Het is niet nodig de trouwakte te legaliseren, omdat Curaçao onderdeel uitmaakt van het Koninkrijk der Nederlanden. Wel zijn er een aantal andere belangrijke zaken waar je rekening mee moet houden.
Gastenlijst, trouwdatum, locatie, muziek: er komt veel kijken bij een bruiloft. Het is daarom belangrijk dat jullie op tijd beginnen met het organiseren van deze onvergetelijke dag. Willen jullie nergens naar omkijken? En vooral genieten van deze periode? Dan is een weddingplanner precies wat je zoekt.
Een weddingplanner denkt mee, bewaakt het budget, maakt een gedetailleerd draaiboek, geeft advies en zorgt dat alles rondom jullie bruiloft is voorbereid. De weddingplanner is dan ook de directe contactpersoon voor de locatie, de leveranciers en natuurlijk jullie gasten.

Staat jullie vraag er niet tussen of twijfelen jullie nog ergens over? Vul het bovenstaande formulier in, ik help jullie graag!